Welkom op mijn website, waar ik met trots een unieke privécollectie schilderijen presenteer, zorgvuldig samengesteld door een dierbaar familielid wiens passie voor kunst generaties overspant. Als uw gids en tussenpersoon bied ik exclusieve toegang tot een schat aan kunstwerken, variërend van impressionistische meesterwerken en moderne kunst tot verfijnde grafische stukken.

Deze collectie omvat een indrukwekkende selectie van werken door vooraanstaande Nederlandse schilders uit de 19e en 20e eeuw, evenals internationaal erkende kunstenaars. Onder de hoogtepunten bevinden zich stukken van Ben Viegers, Charles Dankmeijer, Marius de Jongere, WJ Alberts en Cornelis Vreedenburgh, wiens werken niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een diepe historische en culturele waarde bezitten.

Ik nodig kunstliefhebbers en verzamelaars uit om deze collectie te verkennen, die is onderverdeeld in drie categorieën: impressionistisch, modern en grafisch.
Elk stuk is met zorg geselecteerd en vertegenwoordigt een uniek verhaal en esthetiek.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het persoonlijk ervaren van de schoonheid en de details van specifieke werken, bied ik privébezichtigingen aan,
die zowel bij u thuis als in mijn residentie kunnen worden georganiseerd. Deze persoonlijke benadering stelt mij in staat om dieper in te gaan op de achtergrond van elk kunstwerk en de nuances die foto’s soms niet volledig kunnen overbrengen.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het ontdekken van deze collectie als ik aan het samenstellen ervan. Welkom in een wereld waar kunst verhalen vertelt, emoties oproept en de verbeelding prikkelt.